Winterbanden
384
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-384,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-497
 

Winterbanden

Winterbanden

Het rijden op winterbanden is sterk aanbevolen zodra temperaturen onder de 7 graden gaan. Wij adviseren daarom om in de maanden oktober t/m maart op winterbanden te rijden. Zorg dat u veilig de weg op gaat bij slechte weersomstandigheden zoals regen en sneeuw. We raden aan om bij nat en koud weer op winterbanden te rijden.

Bij MAS Banden Genk hebben we een breed assortiment aan winterbanden, die we snel en vakkundig kunnen monteren. Heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

7 dagen per week open

We zijn dagelijks geopend van 10:00 uur tot 18:30 uur. Loop gerust een keer binnen!

Kwaliteit

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze banden. Deze voldoen uiteraard aan de geldende richtlijnen.

Ruime voorraad

We hebben een ruime voorraad aan zowel nieuwe als occasie banden. Maak een afspraak of loop gerust een keer binnen.

Vakkundige montage

Bij MAS Banden Genk kunt u vertrouwen op een snelle en vakkundige montage, zodat u direct weer veilig de weg op kunt.

De specialist in banden

Goede banden zijn belangrijk voor veilige kilometers. Bij MAS Banden Genk hebben we een breed assortiment banden, zodat u veilig de weg op kunt met uw voertuig. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het repareren, balanceren en het uitlijnen van uw banden. Dit er erg belangrijk, want daardoor ontstaan er minder trillingen in het stuur en bespaart u ook nog eens op brandstof.