Service
383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-383,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-497
 

Service

Bandenservice Genk

Het is niet altijd noodzakelijk om uw banden te vervangen. In sommige gevallen kunt u kiezen voor een reparatie of professioneel balanceren. Bij MAS Banden Genk kunt u terecht voor de volgende diensten:

Uitlijnen
Zijn de wielen van uw auto niet in balans? Vaak zorgt dit voor trillingen en meer slijtage aan uw banden. Dit kan worden opgelost door de wielen te balanceren. De  stand van de wielen wordt gecorrigeerd omdat uw auto bijvoorbeeld naar een kant trekt of omdat de banden onregelmatig slijten.

Balanceren
Een wiel balanceren betekent dat dit wiel zowel in stilstand door statisch balanceren en ronddraaiend door dynamisch balanceren ‘in evenwicht’ wordt gebracht door op de juiste plaats massa in de vorm van kleine balanceergewichtjes op de rand van de velg aan te brengen. Is een wiel in onbalans, dan voelt u dat meteen door trillingen aan het stuur en is het autorijden vaak vermoeiend. Laat uw auto op tijd balanceren, want dat rijdt een stuk comfortabeler en zorgt het voor minder slijtage.

Banden montage
U kunt bij ons terecht voor vakkundige bandenmontage. Wij vervangen uw banden en kunnen deze vooraf balanceren.

Banden reparatie
Een lekke band kan vaak simpel en snel gerepareerd worden. Bel of loop binnen bij MAS Banden Genk en wij helpen u graag weer de weg op met uw auto.

7 dagen per week open

We zijn dagelijks geopend van 10:00 uur tot 18:30 uur. Loop gerust een keer binnen!

Kwaliteit

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze banden. Deze voldoen uiteraard aan de geldende richtlijnen.

Ruime voorraad

We hebben een ruime voorraad aan zowel nieuwe als occasie banden. Maak een afspraak of loop gerust een keer binnen.

Vakkundige montage

Bij MAS Banden Genk kunt u vertrouwen op een snelle en vakkundige montage, zodat u direct weer veilig de weg op kunt.

De specialist in banden

Goede banden zijn belangrijk voor veilige kilometers. Bij MAS Banden Genk hebben we een breed assortiment banden, zodat u veilig de weg op kunt met uw voertuig. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het repareren, balanceren en het uitlijnen van uw banden. Dit er erg belangrijk, want daardoor ontstaan er minder trillingen in het stuur en bespaart u ook nog eens op brandstof.