Bandencheck
430
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-430,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-497
 

Bandencheck

Bandencheck

Controleer regelmatig uw banden, zodat u altijd veilig de weg op gaat. Een regelmatige bandencheck zorgt ervoor dat u zo optimaal en veilig mogelijk kunt rijden. Wanneer uw banden in orde zijn, zorgt dat zelfs voor een betere brandstofverbruik. Maak een afspraak bij MAS Banden Genk, zodat we uw banden kunnen controleren op de volgende belangrijke punten:

  • Bandenprofiel
  • Bandenspanning
  • Scheurtjes en andere beschadigingen
  • Slijtage van de banden
  • Veroudering

7 dagen per week open

We zijn dagelijks geopend van 10:00 uur tot 18:30 uur. Loop gerust een keer binnen!

Kwaliteit

We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze banden. Deze voldoen uiteraard aan de geldende richtlijnen.

Ruime voorraad

We hebben een ruime voorraad aan zowel nieuwe als occasie banden. Maak een afspraak of loop gerust een keer binnen.

Vakkundige montage

Bij MAS Banden Genk kunt u vertrouwen op een snelle en vakkundige montage, zodat u direct weer veilig de weg op kunt.

De specialist in banden

Goede banden zijn belangrijk voor veilige kilometers. Bij MAS Banden Genk hebben we een breed assortiment banden, zodat u veilig de weg op kunt met uw voertuig. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het repareren, balanceren en het uitlijnen van uw banden. Dit er erg belangrijk, want daardoor ontstaan er minder trillingen in het stuur en bespaart u ook nog eens op brandstof.